top of page

Treballs finals (curs 19/20)


Ja estem a les portes d'acabar aquest curs i l'alumnat de l'optativa de 4t ja ha finalitzat els seus projectes . Han estat treballant des de casa i han aconseguit presentar els seus curts de ficció, d'animació i vídeoclips. Estic molt contenta amb el seu esforç ja que no era fàcil portar-ho a terme de forma autònoma i sense l'ajut o els mitjans de suport que poden tenir a l'institut.

Gràcies a les vídeoconferències, els missatges per correu i les orientacions a través dels enllaços i vídeotutorials he pogut anar guiant el seu treball i dubtes que podien sorgir.

Finalment han demostrat una vegada més que tenen un bon potencial creatiu i que són capaços de treballar també de forma bastant autònoma.

Vull aprofitar també aquesta entrada al blog per donar les gràcies als familiars i amics que han ajudat als alumnes tant en la gravació com en la interpretanció d'algun dels personatges dels seus curts.

Alguns d'ells i elles han aconseguit seguir molt bé les pautes donades quan a presentació dels personatges, creació de la història (guió /storyboard) i edició final en un treball que no podia anar més enllà dels cinc minuts. Altres, ho han fet de forma més lliure, però s'han esforçat en presentar-ho. L'edició final els ha suposat en alguns casos una feina força laboriosa ja que treballar amb imatge i so no és fàcil, però segur que hauran adquirit noves habilitats que podran utilitzar en futurs treballs audiovisuals.

En aquest llibre digital podreu veure i escoltar el seus resultats.

Gràcies nois i noies per la vostra implicació!



177 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page