top of page

Sortida inici de curs 19/20

Amb els nous alumnes de 4t d'ESO (optativa Música i Cinema) hem iniciat el curs amb una sortida a Lleida.

Hem anat al Screenbox funàtic on ens han projectat la pel·lícula "Yuli", un viatge temporal a través de la vida del gran ballarí cubà Carlos Acosta, anomenat artísticament,Yuli, des de la seva infància en una empobrida Havana fins a la seva edat adulta, on després de sentir-captivat pel món del ball, començarà a forjar la seva pròpia llegenda.

Ens quedem amb les bones coreografies i la seva música, amb el treball destacable d'alguns dels actors, amb la forma original de narrar la vida del ballarí i sobretot amb el fet de poder gaudir veient cinema al cinema. Gràcies Miquel Àngel per la teva atenció i les bones recomanacions.

Després de veure la pel·lícula hem pogut visitar l'ECCIT (Escola Catalana de Cinema i Televisió). El seu director, David Casals-Roma ens ha ensenyat totes les instal·lacions. Es tracta d'una escola que començarà a oferir aquest curs la diplomatura en Direcció Cinematogràfica a LLeida. Hem pogut veure grans espais, totes les sales d'especialització, els platós i molt bons recursos per formar a futurs professionals del món audiovisual i cinematogràfic.

AgraÍm al David totes les seves explicacions i la seva amabilitat en contestar totes les nostres preguntes. Ha estat una visita molt interessant per a tots nosaltres. Estem contents de que s'obrin noves oportunitats per als joves en aquest camp i que sigui a Lleida.


75 visualizaciones0 comentarios
bottom of page