top of page

Missatges inesperats


El pròxim mes de novembre el nostre centre acollirà els alumnes i professorat provinents de d'altres llocs d'Europa i de l'Estat espanyol que formen part del projecte Erasmus+ "El patio de Babel".

S'estan preparant moltes activitats per part del nostre alumnat en diferents cursos i nivells.

Els alumnes de l'optativa de 4t de l'assignatura de Música i Cinema en afegim a la iniciativa. Participarem realitzant un reportatge audiovisual de tots els esdeveniments que es realitzin al llarg de la setmana i també volem participar en altres activitats que es plantegen també des de d'altres àrees.

En aquest sentit, l'Anton Not, professor de Llengua Castellana al nostre Centre ens va presentar una proposta per treballar l'Art sonor a la nostra aula. La idea sorgeix a partir de la Biennal d'Art Leandre Cristòfol , esdeveniment artístic de caràcter bianual que organitza el Centre d'Art la Panera de Lleida i on s'exposarà l'obra de l'artista Maria Salgado.

En el següent blog: ARTE SONORO es detalla el contingut d'aquesta iniciativa i s'enllacen el "missatges inesperats" que els alumnes de 4t han gravat i que sonaran en la Fira de mostres que tindrà lloc a Mollerussa el dia 13 de novembre dins el projecte Erasmus +.

12 visualizaciones0 comentarios
bottom of page